Kr.Brod-Lieskovec

08.11.2010 10:06

 

Z.Hámre - Lieskovec 1:1 (0:0) (rozh.Gnip)

 

Vyrovnaný zápas.

     Domáci začali s miernou prevahou. Hostia sa snažili o rýchle protiútoky ale útočníci sa nemohli chytiť. Domáci mali 2-3 nebezpečné strely ale R.Mikloš ich kryl. Najmä po rohových kopoch to zaváňalo gólom v sieti Lieskovca ale buď J.Pristáš vyhlavičkoval alebo to vyriešil brankár. Po nedorozumení lieskovskej obrany v 25.minúte domáci útočník nastrelil tyč. Na druhej strane z priameho kopu namieril M.Kuľha presne k žrdi no brankár domácich strelu z 20 metrov bravúrne zneškodnil. Domáci mali ďalšiu tutovku ale ich útočník sám pred brankárom z jedenástky prekopol. Hostia preverili brankára strelou P.Radu z 25 metrov. No ten bol pozorný. P.Rada bol v nedeľu pri chuti a jeho ďalšia strela tesne minula bránku. Aktivitou hýril najmä hosťujúci M.Pekala, ktorý toho nabehal neúrekom. M.Kyslan v 40.minúte po prieniku z uhla a tiesnený obráncom domácich neuspel.

     Hostia druhý polčas nastúpili "dole kopcom" a cítili že si nejaký ten bodík môžu odviesť. Domáci hrozili len spoza šestnástky ale Mesároš mieril niekoľkokrát vysoko nad. Hra sa prelievala z jednej strany na druhú. V 65.minúte hostia prekvapili dlhým autom Ľ.Fedorka, keď sa za obranu hostí dostali dvaja lieskovčania a P.Rada skákajúcou strelou presne k žrdi nedal brankárovi domácich šancu- 0:1. Domáci otrasení vývojom zápasu zvýšili aktivitu ale obrana a brankár Lieskovca ich akcie bezpečne vyriešili. Po jednom faule na domáceho útočníka dostal L.Džatko žltú kartu a v nedeľu v Kr.Brode bude stáť kôli štyrom žltým kartám. Hostia mohli rozhodnúť. M.Kuľha sa dostal hladko za obranu hostí no sám pred brankárom loptu netrafil. Nedáš,dostaneš. A tak keď hostia už mysleli na 3 bodový úlovok spod Sninského kameňa, prišiel trest. Pol minúty do konca zápasu po priamom kope na prvej tyči si lieskovčania nepokryli domáceho hráča a ten z päťky v páde hlavou rozhodol o deľbe bodov- 1:1. Hneď po rozohraní rozhodca zápas ukončil.

     Vyrovnaný duel, deľba bodov úplne spravodlivá aj keď pre Lieskovec krutá. Dostať pol minúty do konca vyrovnávajúci gól všetkých lieskovčanov po zápase bolelo. Aj také sú zápasy a preto je futbal nevyspytateľný a krásny šport.

    Výborne a férovo rozhodovali rozhodcovia. Tak hlavný Gnip, ako aj asistent Ruščanský.  

Najlepší hráči: Z.Hámre – brankár, Lieskovec - P.Rada a M.Pekala

Tipy v ankete: vyhrajú Z.Hámre (4) - remíza (5) - výhra Lieskovec(6). Vyrovnané tipy. Čo remíza 1:1 aj potvrdila. 

Zostava v zápase Z.Hámre - Lieskovec:

                      Rado Mikloš

                     Jožko Pristáš

Laco Džatko  Maťo Hudák   Ľubo Fedorko

                                       

Vilo Rada   Marcel Pekala    Tomáš Kurila 

(80. Fero Kyslan)             (45. Milan Čička)

                      Paťo Rada

 

 Mišo Kuľha                          Milan Kyslan

 

Späť