Lieskovec-Koškovce

16.10.2010 18:44

 

Lieskovec - Koškovce 2:0 (0:0) (rozh.Jakubov)

 Domáci vyhrali zaslúžene aj keď skóre mohlo byť aj oveľa vyššie.

     Domáci začali prvý polčas s podporou vetra ale hra bola v prvých minútach vyrovnaná.

Brankár hostí pôsobil od začiatku istým dojmom a domáci ho strelami spoza šestnástky veľmi neohrozili. M.Kyslan sa prvý polčas pohybom snažil prevetrať obranu hostí, raz prešiel aj poza brankára, no z uhla trafil len bočnú sieť. Strelami spoza pokutového územia to skúšal L.Džatko, P.Rada a V.Rada no brankár hostí bol istý. V 20.minúte sa za obránou domácich ocitol sám útočník hostí, no R.Mikloš stál na správnom mieste. V prvom polčase to bol vyrovnaný futbal, no ani jedno mužstvo si tutovku nevypracovalo.

   Do druhého polčasu bolo vidieť, že domácim remíza nestačí a začalo sa hrať prevažne na jednu bránu. Domáci sa dočkali v 55.minúte, keď dôraz M.Kuľhu a jeho samostaný prienik na bránu skončil bombou do stredu brány- 1:0. Po góle hostia prestali zdržiavať a otvorili hru, no obrana domácich s brankárom vydržali následný asi 10 minútovi tlak hostí. No a potom to prišlo: 1.) V.Rada čistá šanca, sám pred brankárom nedal. 2.) M.Kyslan sám pred brankárom-vedľa. 3.) Po centri J.Pristáša lopta išla po brankovej čiare hostí, od tyče sa odrazila von, no M.Kuľha ani M.kyslan na loptu nedosiahli. 4.) Následne T.Kurila pri prieniku zvolil z ostréhou hla namiesto prihrávky v päťke strelu, stav sa nemenil. 5.) A najväčšiu šancu asi 80.minúte spáli V.Rada, keď zoči voči brankárovi z jedenástky bombou kopol vysoko nad. Hostia mohli hneď na to získať aspoň bod, no z rohu obrana domácich odvrátila loptu do bezpečia. Nedáš dostaneš. Keď už sa zdalo, že domácim na 3 body bude stačiť 1 gól, M.Kuľha sa z hranice šestnástky odhodlal k strele, ktorú domáci obranca pred brankárom stečoval do opačného rohu ako po nej brankár hostí išiel a lopta skončila na radosť domácich pri ľavej tyči - 2:0.

   Domáci si najmä za útočnú hru v druhom polčase 3 body zaslúžili a skóre mohlo byť oveľa vyšie (6,7:0), no útočníci a záložníci Lieskovca boli neefektívny. Hostia hrali dobre, no na aspoň bodík v Lieskovci v nedeľu nemali. Viac rečnili ako hrali a tak 3 body zostali doma.

Najlepší hráči: Lieskovec - Milan Kyslan, Koškovce - brankár hostí 

Tip na výsledok na web.stránke: Lieskovec - Koškovce 9(výhra) - 2(remíza) - 5(prehra) čo sa nakoniec aj reálne potvrdilo!

Poznámka: Keďže druhý gól M.Kuľhu bol v zápise uvedený ako vlastenec, takto sme to uviedli aj do kolónky strelcov. V regionálnych týždenníkoch sme uviedli M.Kuľha 2. Zápis o stretnutí je záväzný!

Spravodlivo rozhodoval Jakubov. 

Zostava v zápase Lieskovec - Koškovce:

                                Rado Mikloš

                               Jožko Pristáš

Martin Hudák            Fero Kyslan             Ľubo Fedorko

Laco Džatko              Paťo Rada              Tomáš Kurila

(75.Fero Miľko)                                   

                    Vilo Rada (84. Dominik Choma)

Mišo Kuľha                                               Milan Kyslan

Späť