Lieskovec-N.Sitnica

04.10.2010 10:28

 

Lieskovec - Nižná Sitnica 2:0 (2:0) góly M.Kuľha, M.Kyslan (rozh.Kucer)

Domáci nastúpili v rovnakej zostave ako s Ľubišou. V zostave im znova chýbal J.Pristáš, čo najmä k 100 %-nej hre obrany bolo cítiť.

Od začiatku zápasu sa lieskovčania zahrýzli do súpera, no najmä výborny brankár hostí Porvažník P. bol proti aby hostia inkasovali. Hostia hrozili sporadickými útokmi, no buď im chýbala presná muška alebo im problémy spôsoboval nekvalitný terén. Asi v 20. minúte sa obranou nižnositničanov predral M.Kuľha no zoči voči Porvažníkovi nedal. No v 25.minúte si to vynahradil keď pohotovo skóroval - 1:0. Domáci tlačili no nebolo im súdené dať ďalší gól. Nebezpečnú strelu V.Radu z 20 metrov k pravej tyči brankár kryl. Na to hneď Džatko L. bombou vyskúšal opať gólmana hostí, no ten bol proti gólu domácich. Keď sa zdalo, že domáci ďalší gól nepridajú, po strele Kuľhu a vyrazení Porvažníkom, Kyslan M. k pravej žŕdke pridal bombou druhý gól domácich.

Po prestávke domáci mali miestami stálu územnu prevahu no ani V.Rada, P.Rada, L.Džatko a Kuľha M. nevedeli nájsť recept na brankára hostí. Najmä strieľaný center P.Radu a teč L.Džatka si gól pýtali. Hostia strácali lopty v strede ihriska a vyloženú šancu si nevypracovali. 10 minút pred koncom hlavička Kyslana M. skončila tesne nad. Strela Čičku M. si z uhla tiež štrbinu do bránky nenašla. L.Džatka bombu z jedenástky brankár zneškodnil. Pri malej domov brankár Porvažník prvý raz zakiksoval, keď neodkopol loptu a tá skončila na bočnej sieti. Domáci do posledných chvíľ nezdržovali, chceli pridať tretí gól, no ani povzbudzovanie divákov im k tomu nepomohlo. Keďže obrana domácich nevyrobila nijakú hrúbku, hostia pri protiútokoch nevsietili ani gól. Agilným a nebezpečným útočníkom bol najmä Sukeľ.

Domáci si za predvedenú hru 3 body zaslúžili a hostí od vyššej prehry zachránil len výborný brankár Porvažník. Tipujúcim v ankete na gól domácich tip vyšiel, keď góly Kuľhu a Kyslana tipovalo 5 resp.5 navštevníkov webu, čo sa aj v konečnom účte zápasu potvrdilo. 

S prehľadom a seriózne rozhodoval Kucer.

Najlepší hráči: Lieskovec - Džatko L. a Fedorko Ľ., Nižná Sitnica - Porvažník P. a Sukeľ.

Späť