Lieskovec-Volica

01.11.2010 07:18

 

Lieskovec - Volica 6:1 (3:0) (rozh.Havrilko)

 

Posledný domáci zápas zvládli lieskovčania výborne.

     Hneď v 1.minúte mali šancu hostia, no chybu domácej obrany nevyužili. A platilo nedáš-dostaneš. Domáci hneď z protiútoku po prieniku a peknom centri M.Kyslana otvorili účet stretnutia, keď pekne z otočky Laco Džatko nedal brankárovi šancu. Hostia nehrali zle ale ich šance končili na šestnástke alebo v náruči domáceho brankára. Ten zneškodnil v prvom polčase 3-4 šance hostí. Vyznamenal sa najmä pri prudkej strele spoza šestnástky, ktorú bravúrne chytil. Bol to zápas Michala Kuľhu, ktorý do polčasu vsietil ďalšie dva góly.

     Po prestávke hostia chceli s výsledkom niečo urobiť ale domáci im to vôbec neuľahčili. V 50. minúte surové skopnutie L.Džatka rozhodca pokutovým kopom nepotrestal a taktiež hostí následne ukrátil o priamy voľný kop. V 65.minúte vyšla hosťom ofsajdová situácia ale mladý asistent rozhodcu nechal pokračovať v hre a domáci Paťo Rada z ofsajdovej pozície skóroval 4:0. Domáci aj hostia postupne prestriedali. Lieskovčania následne trocha poľavili a hostia z ojedinelého protiútoku strelili čestný gól po centri do odkrytej brány. Na druhej strane po centri vypálil Vilo Rada no lopta skončila v sieti až po jeho následnej dorážke, keď ju doslova pretlačil za čiaru – 5:1. Strelecky sa trápil v zápase Milan Kyslan keď mu v tomto stretnutí nebolo súdené skórovať. V prvom polčase sám pred bránkarom nedal, druhý polčas mu tutovku v poslednej chvíli vykopol výborne chytajúci brankár hostí. Domáci hrali s chuťou a skóre mohlo byť ešte vyššie. To upravil až tesne pred záverečným koncom Michal Kuľha – 6:1. V nadstavenom čase mohol M.Kuľha vsietiť aj svoj štvrtý gól na samostatný prienik na brankára nevyužil.

     Hostia zanechali dobrý dojem, hrali dobre, no neefektívne. V prvom polčase dali domáci s prvých štyroch šancí 3 góly, kým 4 šance hostí zneškodnil brankár domácich R.Mikloš.

Pre asistenta rozhodcu to bol prvý zápas. Jeho výkon bol nepresvedčivý ako k hosťom tak aj k domácim. Preto mu spoza bariéry pomáhal delegát zväzu.

  

Najlepší hráči: Lieskovec – Michal Kuľha, Volica - brankár

Tipy v ankete: výhra Lieskovec (9) - remíza (0) - výhra Volica(2). Tip jednoznačne vyšiel. Aj to že Lieskovec dá viac ako 5 gólov sa potvrdilo a v ankete ho tipovalo najviac návštevníkov.

Rozhodoval Havrilko. 

Zostava v zápase Lieskovec-Volica:

                      Rado Mikloš

                     Jožko Pristáš

Fero Miľko      Fero Kyslan   Ľubo Fedorko

                                       (55. Milan Čička)

 

 Laco Džatko    Vilo Rada     Tomáš Kurila                                  

                                (70. Dominik Choma)

                       Paťo Rada

 

 Mišo Kuľha                          Milan Kyslan

 

Späť