Ľubiša-Lieskovec

26.09.2010 20:13

 

Ľubiša - Lieskovec

Kto videl tento zápas uzná, že Lieskovec si min.bod zaslúžil. Celý zápas bol lepším tímom, mal viac šancí ako súper. A rozhodca? Kto bol videl aký gól za stavu 1:1 lieskovčanom neuznal.

Dmáci mali na začiatku miernu optickú prevahu ale hostia kontrovali rýchlymi protiútokmi. Najprv Kuľha opečiatkoval bombou brvno ale lopta skončila pred bránkovou čiarou. Hneď na to mali hostia ešte dve gólove príležitosti ale nebolo im súdené dať gól. Na druhej strane sa vyznamenal Mikloš keď z blízka chytil strelu domáceho hráča.

Po prestávke po piatich minútach po centri domácich sa obrana s brankárom pošmykla a domáci skórovali, 1:0. Na druhej strane o 5.minút center Džatka podbehol brankár domácich a hostia vyrovnali. Hra sa prelievala zo strany na stranu ale domáci výraznejšiu šancu nemali. Útoky hostí boli nebezpečnejšie ale jalové. Až prišla nešťastná 81.minútu po centre hráča hostí meter od rohovej čiary z päťky hlavičkoval ukážkovo M.Kyslan no regulérny gól rozhodca údajne pre "ofsajd" neuznal. No o minútu na to na druhej strane odpískal pokutový kop na "lietajúceho" Kuľusa. Po malej roztržke na ihrisku hostia uvažovali opustiť ihrisko, no po zhodnotení možných následkov sa vratili. Pokutový kop domáci premenili. Potom mal Lieskovec ešte dva protiútoky no tie sa gólom neskončili. Domáci už vysledok udržali keď rozhodca odpískal druhý polčas 3.minúty skôr.

Lieskovčania majú ťažké srdce na rozhodcu Andreška, keď im neuznal regulárny "angličák".

Najlepší hráči: Lieskovec - Kuľha M., Ľubiša - Kuľus.

Späť