Vydraň-Lieskovec

25.10.2010 08:05

 

Vydraň - Lieskovec 1:1 (1:0) (rozh.Varga)

Bod pre obidve mužstvá úplne zaslúžený.

Domáci hrali prvý polčas kombinačne veľmi dobre a hostia sa snažili z protiútokov prekvapiť.

Domáci hrali asi v plnej zostave a najmä Kovaľ svojimi prihrávkami robil lieskovskej obrane problémy. Do 25 minúty to bol z obidvoch strán rovnocenný súboj aj keď domáci boli pred hosťujúcou bránkou častešie ako hostia. Po jednej kolmej akcii v 29.minúte sa stredom lieskovskej obrany dostal domáci hráč a sám pred Miklošom nezaváhal - 1:0. Hostia mali viacero príležitosti na vyrovnanie, lenže sami sa o ne pripravili keď M.Kuľha a spoluhráči odmietli gólove príležitosti. S podporou vetra mali domáci pred koncom 1.polčasu šance na zvýšenie náskoku, no tiež mali vychýlenú mušku.

   Do druhého polčasu vstúpili hostia s tým, že chcú vyrovnať na domáci mali z protiútokov tiež výborne príležitosti na gól. V strede zálohy najmä domáceho Kovaľa nevedeli lieskovčania ustrážiť a ten pripravoval jednu šancu za druhou. Lieskovec dnes utrpel ako vždy na efektivite, keď mal viac vyložených šancí ako súper ale futbal sa hrá na góly. V 22. minúte 2.polčasu v súboji zo stopérom M.Kuľha hlavičkoval na bránu domácich a následne v páde popod vybiehajúceho brankára skóroval, keď lopta len tak tak sa dokotúľala do brány - 1:1. Domáci najmä nakopavanými loptami potom chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu ale boli to hostia ktorí mohli rozhodnúť. V 85. minúte sám pred brankárom M.Kuľha nedal, o minútu na to V.Rada popod brankára tesne vedľa tyče. Po rohu J.Pristáš vedľa. Domáci 2 minúty pred kocom zápasu kopali 3 rohové kopy, no keď J.Pristáš nekompromisne vyhlavičkoval do stredu ihriska, zrodila sa spravodlivá remíza.

   Hostia mali viac tutoviek no domáci kontrovali najmä strelami spoza šestnástky. Dobre zahrala obrana hostí a útok vyťažil z maxima minimum. Ale aj také sú zápasy, každý bojoval ako mohol, remíza je spravodlivá.

 Najlepší hráči: Lieskovec - J.Pristáš, Vydraň - Kovaľ

Tipy v ankete: výhra Vydraň(4) - remíza (3) - výhra Lieskovec(3). Tipy celkovo vyšli keď stretnutie skončilo remízou ale víťazstvo si mohlo pripísať jedno či druhé mužstvo.

Objektívne rozhodoval Varga. 

Zostava v zápase Vydraň -Lieskovec:

                      Rado Mikloš

                     Jožko Pristáš

Fero Miľko      Fero Kyslan   Ľubo Fedorko

(75. Dominik Choma)

 

Laco Džatko    Vilo Rada     Tomáš Kurila                                  

                    Paťo Rada

             (70. Milan Čička)

 

Mišo Kuľha                          Milan Kyslan

Späť